Geriatri ve Gerontoloji Kursu

 

  • Dünyanın pek çok ülkesinde düzenlenen ve ülkemizde ikinci kez gerçekleşecek olan uluslar arası GERİATRİ VE GERONTOLOJİ  KURSU bu konudaki en önde gelen kuruluşlardan, International Institute on Aging-INIA nın bilimsel katkıları ile Hacettepe Üniversitesi GEBAM ve Geriatri Derneği tarafından 23 Ocak-1 Şubat 2009 tarihlerinde Ankara Ramada Otel'de düzenlenmektedir.
     
  • Yaşlı popülasyonun giderek arttığı ülkemizde " yaşlıların çoklu sağlık sorunları", "yaşlıların sağlığının korunması ve rasyonel tedavi uygulamalarının gerçekleşmesi" yanında "yaşlılığın psikolojik, sosyal, ekonomik ve etik boyutlarının" da tartışılacağı interaktif kurs, INIA kurslarının formatı gereği, sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşecektir.
     
  • Yaşlılık konusunun uluslar arası perspektiften ve ulusal gerçeklerden yararlanılarak tartışılacağı ve yoğun bilgi aktarımının sağlanacağı kursun hedef kitlesi yaşlıların sağlık sorunlarına emek veren tüm uzmanlık dallarından hekimler, pratisyen meslektaşlarımız, ilgili tüm sağlık ve sosyal alandaki profesyonellerdir.
     
  • Kurs detaylarının aşağıda yer aldığı bu iletiyi üyelerinize gonderebilmenizi ve ekteki e-afise web sayfanizda yer verebilmenizi dilerim.

Saygılarımla,
Kurs Düzenleme Kurulu adına
Prof. Dr. Yeşim Gökçe Kutsal

Kurs Düzenleme Kurulu
Hacettepe Üniversitesi GEBAM Yönetim Kurulu
www.gebam.hacettepe.edu.tr