Türk Geriatri Dergisi - En İyi Araştırma Ödülü İle İlgili

 

Degerli Meslektaslarimiz,

 TURK GERIATRI DERGISI (Turkish Journal of Geriatrics)
 2007 yili "EN IYI ARASTIRMA" odulunu veriyor.

 
 Son Basvuru Tarihi: 1 Ocak 2008

İletisim: Geriatri Dernegi Genel Sekreteri
Doc. Dr. Dilek ASLAN
 [email protected]
 (0542) 343 3480


TURK GERIATRİ DERGISI (Turkish Journal of Geriatrics)  2007 Yili "EN IYI ARASTIRMA" Odulu Basvuru Kosullari Turkiye'de gerceklestirilmis --Geriatri ve Gerontoloji-- ile  ilgili arastirma niteligindeki tum calismalar degerlendirmeye  alinacaktir.

Yazim Kurallari: Yarismaya gonderilen makalelerin Turk Geriatri  (Turkish Journal of Geriatrics) Dergisi'nin yazim kurallarina uygun olarak hazirlanmasi on kosul'dur.
 
Yazilar 10 (on) basili kopya ve bir CD (PC uyumlu, Word 6.0 veya ustu bir programla) ile asagidaki adrese en gec 1 Ocak 2008'de elimizde olacak sekilde guvenilir bir posta sistemi ile veya  elden teslim edilmelidir.
 
 Adres:
 TURK GERIATRI DERGISI Editorlugu
 "En iyi arastirma" yarismasi
 GUNES TİP KİTABEVLERİ M. Rauf İnan Sokak No: 3 06410-Sihhiye/ANKARA
 Tel: (0312) 435 11 91 Faks: (0312) 435 84 23
 
 KATILIMCILARIN DIKKATINE !

  • Bu odul icin gonderilen ARASTİRMA yazilarinin baska hicbir  dergide yayinlanmamis veya yayinlanma istemi ile gonderilmemis  olmasi gerekmektedir.
  • Turk Geriatri Dergisi'ne gonderilen arastirmalar baska bir dergi  veya bilimsel etkinlikte odullendirilmemis olmalidir.  Arastirma makaleleri juri degerlendirmelerini takiben Turk  Geriatri Dergisi'nin 2008 yili icindeki sayilarinda  yayinlanacaktir.
  • Katilimcilar bu kosullari kabul etmis sayilirlar.
  • İletisim icin arastirmacinin acik posta adresi, telefon (is, ev,  cep), faks veya e-mail adresinin yazilmis olmasi zorunludur.  "En İyi Arastirma" odulunu kazanan arastirmacilar Turk Geriatri  Dergisi'nin 2008 yili ilk sayisinda ve internet ortaminda  duyurulacaktir.
  • Kazanan arastirmacilara odulleri GERIATRICS 2008 Kongresi'nin  acilisi toreninde sunulacaktir.

Basarilar dileriz