2005 Bahar Simpozyumu (Bilgilendirme)

 

Sevgili meslektaşlarımız,

Derneğimizin 75. yılı olan 2005 yılında "Dermatoloji 2005 Bahar Simpozyumu"nu düzenlemekteyiz. Bu toplantı hakkında bazı bilgileri sizlerle paylaşmayı yararlı buluyoruz;

-Simpozyum iki yıl önceki simpozyumumuzda olduğu gibi Haziran ayının ilk haftasında (1-4 Haziran 2005)
ve İstanbul Harbiye Askeri Müze Kültür sitesinde gerçekleşecektir.

-Simpozyum düzenleme kurulu Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve İstanbul’daki başta Eğitim Hastaneleri olmak üzere toplam 11 hastanenin temsilcilerinden oluşmaktadır.

-Simpozyum kayıt ücretleri, meslektaşlarımızın bu toplantıya endüstri desteği olmaksızın da kolayca katılabilmesi için olabildiğince düşük tutulmuştur (Dernek üyesi meslektaşlarımız için ayrı bir indirimuygulaması da söz konusudur).

-Simpozyumun kesin tarihi (1-4 Haziran) Yönetim Kurulumuz tarafından 2003 yılının sonunda belirlenmiş, 2004 yılı Ocak ayından itibaren önce İstanbul’daki meslektaşlarımıza aylık bilimsel toplantılarımızda sözlü olarak bildirilmiş, 2004 yılı Mart ayından itibaren derneğimizin internet (web) sitesinde duyurusu yapılmış ve ilk basılı duyuruları 2004 yılı Mayıs ayının başındaki, derneğimizin İstanbul’da düzenlediği Dermatoskopi kursunda ve Kayseri’de düzenlenen I. Pediyatrik Dermatoloji Günlerinde meslektaşlarımıza dağıtılmıştır.Bu duyuru aynı zamanda tüm meslektaşlarımıza posta ile gönderilmiştir.

-Simpozyumun beklenen geliri başka bilimsel etkinlikler, dermatologlar için bilimsel destekler ve dermatologların özlük haklarını korumaya yönelik girişimlerde kullanılmak üzere Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneğine kalacaktır.

Sizlere ayrıntılı programını uzun süre önce ulaştırdığımız, üçü yabancı olmak üzere 31 konuşmacının katılacağı ve uygulamalı lazer kursunun düzenleneceği simpozyum hakkında görüş, soru ve önerilerinizi [email protected] adresi ile bizlere iletebilirseniz mutluluk duyarız.

Hepinize sevgi ve saygılar 
Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği Yönetim Kurulu